Flynn és Freeman iránt érdeklődik a Giants

Csapatunk továbbra is keresi Eli Manning cseréjét, irányítónk bokáját pedig műtötték a héten, így kézenfekvő lehet egy újabb QB megszerzése. Először Josh Freeman nevét dobták be, aki valószínűleg kedden érkezik próbajátékra, majd Matt Flynnt is megemlítették. Utóbbi Green Bay-ben már dolgozott új offensive coordinatorunk, Ben McAdoo keze alatt, aki az irányítók edzője volt.

Vajon tényleg szükség van egy újabb quarterbackre? Az edzőtáborra négy irányítóval érdemes nekimenni, Manning mostani műtéte után pedig ez fokozottan igaz. Ugyan kétszeres Super Bowl MVP játékosunk valószínűleg felépül a gyakorlások kezdetére, de egy B tervre mindig szükség van. Abból pedig egyelőre hiányt szenvedünk. Curtis Painter katasztrofálisan szerepelt mikor lehetőséget kapott, Ryan Nassibben pedig lehet még mindig nem bíznak. Mind Flynn mind Freeman jobb alternatívának tűnik náluk.

Egy újabb vad agymenés is lehet a háttérben, mégpedig Nassib elcserélése. Draftolásakor ez volt az egyik cél, hogy a jövőben egy értékesebb draft cetliért sikerüljön elcserélni, de egyelőre nem láthattuk őt a pályán. A gyengélkedő támadófal mögé nem is lett volna értelme betenni a fiatal irányítót, semmi jó nem sült volna ki belőle. Ebben a lehetőségben tehát ne bízzunk, bár némely GM néhányszor már bebizonyította, hogy újra és újra képesek alulmúlni magukat.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu