A Raiders a felkészülési időszak kezdetéig el akarja tradelni Terrelle Pryor-t

Most már biztos, hogy Terrelle Pryor távozni fog Oaklandből a kérdés már csak az, hogy hogyan. ProFootballTalk értesülései szerint a Raiders vezetősége reménykedik benne, hogy sikerül eltradelniük az offseason programok kezdetéig. Magyarul ez azt jelenti, hogy el fogják küldeni ha nem sikerült trade partnert találni az irányítóra.

Azt már egy hónapja tudjuk, hogy Pryor el akarja hagyni a csapatot, ezt a general manager Reggie McKenzie árulta el az újságíróknak az NFL közgyűlésén. Matt Schaub szerződtetését követően az irányító megkérte a vezetőséget, hogy tradeljék el egy másik csapattal.

Azóta az is kiderült, hogy Dennis Allen vezetőedző Matt McGloin-ra számít Schaub elsőszámú tartalékjaként így Pryor számára jelenleg csak a harmadik számú poszt elérhető Oaklandben. A legvalószínűbb forgatókönyv szerint ki fognak választani egy irányítót a májusi Draft-on így már csak az kérdés, hogy ezt az első vagy valamelyik későbbi körben fogják megtenni.

Pryor jelenleg egyetlen NFL csapatnál sem lesz kezdő irányító, de atletikussága miatt egyes playeknél kitűnően be tudna szállni a játékba. A sebessége miatt talán érdemesebb lenne posztot váltani mert ilyen szerepben ugyanúgy el fog tűnni mint Tim Tebow két éve a New York Jetsnél. El tudnám képzelni futóként vagy szélső elkapóként de a sérülékenysége miatt nem biztos, hogy hosszútávon is bizonyítani tudna.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: msn.foxsports.com, sfgate.com)