Giants hírek a tegnapi napról

Lezajlott a New York Giants general managerének, Jerry Reese-nek a draft előtti sajtótájékoztatója. Hallhattuk a szokásos közhelyt, hogy a lehető legjobb játékosok megszerzése lesz a cél. Az első körben egyértelműen olyan valaki kell, aki már az elejétől fogva kezdő tudna lenni, de a 2., 3. körös újonctól is az lesz a cél, hogy minél feljebb verekedjék magukat a ranglistán.

Szó volt Eli-ról, aki a tavaszi edzéseken nem fog részt venni, viszont nyáron már a csapattal lesz. A bizalom egyértelmű az irányába, mindenki úgy gondolja, hogy a legutóbbi év csak egy kisiklás volt. Az érkezők ellenére Ryan Nassib továbbra is megkapja az esélyt, a cél, hogy ő legyen Manning első számú cseréje. Josh Freeman azért érkezett, hogy kihívás elé állítsák a fiatal irányítót. David Wilson is szóba került, akit visszavárnak, de készek arra is, hogy nélküle kell nekivágni a szezonnak.

További hír, hogy Prince Amukamara szerződésének ötödik évét aktiválta a csapat (ezt május. 3-ig lehet megtenni). Ez azt jelenti, hogy 2015-ben 7 millió dollár körül kereshet a cornerback. Persze addig egy hosszútávú megállapodás is születhet. Az opció a 2015-ös idény első napjáig következmény nélkül visszamondható, kivéve ha sérülés miatt történne az (ez esetben a teljes összeg dead money-ként funkcionál). Egy újabb érdekesség, hogy a draft második körében a HoF linebacker Harry Carson fogja majd bejelenteni csapatunk választottját.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: nydailynews.com