A Browns szerződtette Young-ot és Thigpen-t

A Cleveland Browns tegnap előtt bejelentette, hogy egyéves szerződést kötött a szabadügynök irányító Vince Young-al és Tyler Thigpen-el. A Browns másfél hónapja elküldte tavalyi két irányítóját Brandon Weeden-t és Jason Campbell-t így jelenleg csak két irányító szerepelt a rosterén.

Jelen pillanatban Brian Hoyer számít a csapat kezdő irányítójának és Alex Tanney a tartalékjának így a két frissen szerződtetett játékos számára elsősorban az elsőszámú tartalékposzt elérhető. Persze csak ha nem fognak irányítót húzni a jövő heti Drafton mert akkor teljesen felborul a sorrend és az edzőtábor végéig a fenti játékosok közül kettőnek is el kell majd hagynia a csapatot.

Vonce Young nagy reményekkel érkezett az NFL-be, a 2006-os Draft 3. helyén választotta ki a Tennessee Titans. Négy éven keresztül a csapat kezdő irányítója volt de a sorozatos sérülések és gyengébb játéka miatt végül megváltak tőle.

Ezt követően csatlakozott a Philadelphia Eagles csapatához ahol csak 3 mérkőzésen lépett pályára a 2011-es szezonban. Két éve a Buffalo Bills, tavaly pedig a Green Bay Packers szerződtette de egyetlen mérkőzésen sem játszhatott. Pályafutása során 8.964 passzolt yardot, 46 touchdownt és 51 interceptiont szerzett.

Tyler Thigpen-t a 2007-es Draft hetedik körében választotta ki a Minnesota Vikings de egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára a csapat mezében és még abban a szezonban a Kansas City Chiefs játékosa lett. Három év után a Miami Dolphins (2009−2010) majd a Buffalo Bills (2011−2012) játékosa lett de a tavalyi szezonban nem talált magának csapatot. Pályafutása során 3.222 passzolt yardot, 21 touchdownt és 18 interceptiont szerzett.

(nfl.com, Fotó: chronicle.northcoastnow.com, sportspyder.com)