A Seahawks játékosa marad Doug Baldwin

Mostanra kdierült, hogy a következő szezonban is a Seattle Seahawks játékosa lesz a wide receiver Doug Baldwin. Pénteken lejárt a határidő az RFA (restricted free agent) játékosok számára és egyetlen ajánlat sem érkezett az elkapóért így aláírta a felkínált tendert. A Seahawks márciusban egy 2.1 millió dolláros, második körös tendert kínált az elkapónak így a másik csapatnak át kellett volna adnia a második körös Draft pickjét az elkapó szerződtetésekor.

Az elkapó Draftolatlan szabadügynökként érkezett a Seahawks-hoz, a tavalyi évben 550 ezer dollárt keresett így a tenderrel is egy jobban fizető szerződést kapott. Az NFL-ben eltöltött három éve alatt 46 mérkőzésen lépett pályára, 14-szer volt kezdő, 1.932 elkapott yardot és 12 touchdownt szerzett.

Az elkapó hosszútávú szerződtetése nem élvez prioritást a Seahawks-nál, elsőként a védelem kulcsembereit akarják magukhoz láncolni. A safety Earl Thomas már meg is kapta a rekordszerződését és a hírek szerint a cornerback Richard Sherman lesz a következő.

(nfl.com, Fotó: fansided.com)