Antone Exum érkezett a safety sorba

Antone Exum_1A hatodik körben a secondary-ba is elkezdtük a beerősítést, ráadásul egy tehetséges játékos, Antone Exum érkezett. Sokan vártak a secondary-be erősítést már korábbi körökben is, de Spieman-ék úgy gondolták, hogy ha csak a 6. körben fognak először ide választani. Első választás a secondary-be a Virginia Tech safetyje, Antone Exum.

Exum Virginia-ban született, egész eddigi életét itt élte. Itt járt középiskolába, majd később a Virginia Tech-re. Két évig stabil kezdő volt az egyetemen, de tavaly a harmadik mérkőzésen lesérült és a szezon további részét már csak a partvonalról nézhette. Safety poszton indult egyetemi karrierje, de juniorként már CB-ként számítottak rá. 2013. januárjában keresztszalag szakadást szenvedett, majd mikor felépült csatlakozott a csapathoz, de mint már említettem ősszel ismét lesérült. Ekkor a bokája sérült meg. Diplomás emberről van szó, pénzügyi szakon szerezte meg a diplomát.

Nagyszerű adottságokkal rendelkezik. Remek karjai hosszúak és izmosak, akár csak az egész teste. Remek felépítésének köszönhetően máris profi játékosnak néz ki. A sebessége bár nem elit, de lehet belőle építkezni. Labdaérzéke kiváló és a kezeit is jól használja. Ütközéseket nem nagyon szeretni, nem egy erőből ütköző játékos. Ilyen sérülések után kérdéses mennyire tud egészséges maradni, mert alapjába véve jó játékos.

Több poszton is bevethető. Nálunk Spielman elmondása szerint safety-ként fognak rá és játékára számítani.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com