A Draft alatt árulta futóját a Rams

A Draftot követően kiderült, hogy a St. Louis Rams general managere Les Snead megpróbálta eltradelni tartalékfutóját, Isaiah Pead-et a játékosbörze ideje alatt. Több tárgyalás is zajlott amelyek a running back tradejéről szóltak de jelen állás szerint a következő szezonban is a Rams játékosa lesz. Vagyis inkább mindent meg kell tennie az edzőtáborban, hogy a Rams játékosa maradhasson.

A korábbi második körös választott eddigi két NFL-es szezonja alatt csak 75 futott yardot szerzett. Két éve egyértelmű volt, hogy Steven Jackson mögött csak tartalék lehet a csapatban de távozását követően simán legyőzte a tavalyi ötödik körben kiválasztott Zac Stacy.

A Rams jelenlegi depth chartján továbbra is Zac Stacy számít a kezdő running backnek ami nem meglepő a tavalyi 973 yardos szezonja után. A második helyen az idei harmadik körben kiválasztott Tre Mason áll. Az viszont sokat javít a helyzetén, hogy a csapat tegnap elküldte a harmadik számú running backet Daryl Richardson-t. De azért továbbra sem dőlhet hátra ha továbbra is St. Louisban képzeli el a jövőjét.

(nfl.com, Fotó: stlouisrams.com)