Elfogadja helyzetét új csapatánál a botrányos irányító

A holtszezon egyik legnagyobb átigazolási szenzációját jelentette Michael Vick New York Jets-be szerződése, ahol a börtönt megjárt irányító nem szándékozik arra, hogy kiszorítsa a kezdőből Geno Smith-t. Hiába élte másodvirágzását a Philadelphia Eagles csapatánál a korábban börtönt is megjárt fürgeléptű irányító, Michael Vick, a következő idényt már a New York Jets színeiben kezdi meg.

A legjobb időszakát az Atlanta Falconsban töltő játékos az elmúlt idényben sérülésének következtében került ki a sasok kezdőjéből és onnantól kezdve már Nick Foles-t játszatta Chip Kelly vezetőedző.

"Philadelphiában meg kellett küzdenünk az edzések közben a kezdőpozícióért Nick Foles-szal és ő jött ki győztesen a párharcoból." - nyilatkozta a kutyabotrányáról elhíresült amerikaifutballista az ESPN-nek. "Most teljesen más a helyzet, hiszen minden nap dolgozunk. Itt New Yorkban már szinte biztos vagyok benne, hogy Geno lesz a kezdő, hiszen az előző idényben is megmutatta remek játékával, hogy kiérdemli a pozíciót."

Vick csak erre az évre írt alá a New York-i zöld-fehérekhez, amely alatt 4 millió dollárt fog keresni.

Forrás:

Sport365 - Az online sportújság

sport365.hu

Fotó: cbssports.com