A Browns szerződtette a balhés védőt

A Cleveland Browns ma bejelentette, hogy szerződtette a szabadügynök cornerback Aaron Berry-t. A védőnek megvan a mérete, a sebessége és a labdaérzéke is hozzá, hogy jó játékos legyen de a pályán kívüli balhéi eddig sok problémát okoztak a számára. Emellett az egész tavalyi szezont ki kellett hagynia mert keresztszalag szakadást szenvedett a New York Jets júliusi edzésén.

A szebb napokat is megélt védő két éve a Detroit Lions egyik potenciális kezdőjátékosának számított de magéleti balhéi miatt még a 2012-es szezon kezdete előtt elküldték Berry-t. 2012 elején két alkalommal is letartóztatták és ezért a liga három mérkőzésről eltiltotta a játékost. Első alkalommal ittas vezetésért tartóztatták le, míg a második esetnél fegyveres támadás volt a vád ellen.

Berry hosszabb kihagyást követően most visszatért az NFL-be de nem lesz egyszerű visszakerülnie a kezdőcsapatba. Meg kell küzdenie a rosteren szereplő Joe Haden-el, az elsőkörös újonc Justin Gilbert-el, Buster Skrine-el, Pierre Desir-el és Leon McFadden-el. Várhatóan a Haden-Gilbert-Skrine trióval fog kezdeni a Browns így Berry számára az elsőszámú tartalék posztja elérhető jelenleg.

(nfl.com, Fotó: profootballtalk.nbcsports.com)