Az utóbbi napok rövid hírei

- A Seattle Seahawks már nem érdeklődik a szabadügynök tight end Jermichael Finley iránt.

- Tiltott szerek használata miatt a liga hat mérkőzésre eltiltotta a New York Giants safetyjét Will Hill-t.

- A New York Giants elküldte tartalékirányítóját Josh Freeman-t.

- A liga fizetés nélkül az egész következő szezonra felfüggesztette az Arizona Cardinals legjobb linebackerét Daryl Washington-t. A védő tiltott szereket használt és emiatt már a tavalyi szezon elején is kapott egy négy mérkőzéses eltiltást. A magánéletében sincs minden rendeben ugyanis áprilisban egy éves próbaidőre ítélték mert megverte a barátnőjét.

- A San Diego Chargers aláírt az első körben kiválasztott cornerbackjével Jason Verrett-el.

- A Green Bay Packers aláírt az első körben kiválasztott safetyjével Ha Ha Clinton-Dix-el.

- A St. Louis Rams harmadik körös választottja Tre Mason eséllyel pályázik rá, hogy a következő szezonban a csapat kezdő running backje legyen.

- A Carolina Panthers aláírt a második körben kiválasztott defensive endjével Kony Ealy-vel.

- A San Francisco 49ers tight endje Vernon Davis kihagyja az offseason edzéseket mert új szerződést akar ezzel kizsarolni a csapatától.

- Az elkapó Wes Welker szerződésének utolsó évébe lép és egyes információk szerint a következő felkészülést már nem a Denver Broncos csapatánál fogja megkezdeni.

- A New Orleans Saints vezetőedzője Sean Payton elárulta a riportereknek, hogy hátműtétet kellett végrehajtani az offseasonban szerződtetett safetyn Jairus Byrd-ön.

- A szabadügynök tight end Jermichael Finley átment a tegnapi orvosi vizsgálaton és egy magát meg nem nevező csapat találkozóra hívta holnapra. A pletykák szerint a New England Patriots érdeklődik a játékos iránt.

- A Philadelphia Eagles OTA edzésén teljes munkát végzett a tavalyi szezonban keresztszalag szakadást szenvedett wide receiver Jeremy Maclin. Az elkapón kívül részt vett első Eagles-es edzésén az offseasonban szerződtetett, szintén súlyos visszatérő irányító Mark Sanchez is.

- A Washington Redskins aláírt a Draft harmadik körében kiválasztott offensive tacklejével Morgan Moses-al.

- A Tennessee Titans irányítója Charlie Whitehurst eddigi pályafutása során a 6-os mezszámban szerepelt és mivel ez foglalt volt az új csapatánál így szkanderrel döntötték el, hogy kié lesz a mezszám a következő szezonban.  A szám tulajdonosa a punter Brett Kern volt és az irányító elvesztette a "viadalt" így a következő szezonban a 12 mezszámot fogja viselni.

- Térd és ujjműtétjét követően tegnap újra edzésbe állt a Detroit Lions elkapója Calvin Johnson.

- 86 éves korában elhunyt a Tampa Bay Buccaneers tulajdonosa Malcolm Glazer.

- Hét héttel bokaműtétjét követően edzésbe állt a New York Giants irányítója Eli Manning.

- A Buffalo Bills aláírt az idei Draft negyedik helyén kiválasztott wide receiverével Sammy Watkins-al.

- A New York Jets vezetőedzője Rex Ryan bejelentette, hogy az edzésen térdsérülést szenvedett az offensive lineman Willie Colon és artroszkópus beavatkozást kell végrehajtani.

- Csípősérülés miatt meg kellett műteni a Buffalo Bills két sztárvédőjét Kiko Alonso-t és Mario Williams-t.

- Ha nem sikerül megegyezniük a szerződéshosszabbításról akkor a Kansas City Chiefs franchise taget ad majd az irányító Alex Smith-nek.

- Az irányító Johnny Manziel az első csapattal fog edzeni a Cleveland Browns mai OTA edzésén.

- A Cincinnati Bengals új offensive koordinátoránál, Hue Jackson-nál a második körös running back Jeremy Hill jelenleg a rutinos BenJarvus Green-Ellis előtt áll a depth charton.

- A Pittsburgh Steelers a közeljövőben nem tervezi, hogy tárgyalásba kezd a pass rusher Jason Worilds-el így a jelek szerint a linebacker transition tag alatt fogja végigjátszani a következő szezont.

- A Houston Texans wide receiveréért Andre Johnson lobbozik a New York Jets nemrég szerződtetett running backje Chris Johnson.

- Orvosi vizsgálatra Green Baybe utazott a csapat korábbi tight endje Jermichael Finley. Ha sikeresen alakul minden akkor újra Packer lehet a tavalyi szezon szezonban súlyos sérülést elszenvedett játékos.

Fotó: fansided.com, nfl.si.com, larrybrownsports.com, utsandiego.com, larrybrownsports.com, broncoplanet.com