Chad Greenway megmentette két ember életét

Chad Greenway hero_1Na persze ez kissé felnagyított és erős cím, de a lényeg a lényeg, Greenway ott volt a bajban. Az eset tegnap délután történt a Lake Minnetonka-n, ahol egy pár Crystal és Edward Alexis csónakázott a tavon, miközben a parti házakat nézték. A hajót épp tegnap vették, de valami miatt leállt a motor és elkezdtek sodródni az árral. Nagy szél és erős hullámzás is volt, ami egy sziklás rész és egy vízlevezető felé terelte őket.

Ekkor egy ember ugrott be a tóba (ami persze itt nem volt annyira mély, kb térdig|combig ért a víz) és ment oda nekik segíteni. Ekkor látták meg, hogy a Minnesota Vikings játékosa Chad Greenway sietett a segítségükre. Edwards és Greenway közösen tartották meg a csónakot, amíg a hatóságok kiértek nehogy a sziklának ütközzön vagy a vízlevezetőn elinduljon.

Miután épségben partot értek az KARE11-el készített riportban hálásak voltak és megköszönték a segítséget Greenway-nek. Crystal elmondta, hogy mindig is Vikings fan volt, de Edward kicsit más álláspontot foglalt. Ő Chicago Bears szurkoló, mondta, majd egy jót nevetett és persze Greenway is (mármint nevetett, nem Bears fan).

Mindegy kinek szurkol az ember, Greenway jó időben volt jó helyen és segített a bajban. Napi hős Chad Greenway. Köszönöm a figyelmet.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com