OTA 2014: Veterán? Újonc? Mindig van mit tanulni!

Josh McCown már 12 éve koptatja az NFL stadionjainak gyepeit illetve kispadjait. (mikor mit) Mike Glennon ezzel ellentétben még csak egy éve van a ligában. Marcus Arroyo quarterback edző azonban, elmondása szerint mindkettejüknek tud újat tanítani.

McCown esetében így nyilatkozik:

“Vannak dolgok, amiket én gondoltam úgy, hogy taníthatok neki és vannak olyan dolgok is, amit ő akar megtanulni és én ebben segíthetek neki. 12 év alatt sokat megtanult magáról,  pl. hogy mire lehet képes ebben a ligában. Ez nagy segítség. Van azonban pár apró dolog a támadó játékunkban, amihez kissé változtatni kellett, de ő ezt nagyszerűen meg is csinálja.”

McCown a tapasztalat tehát, de a jövőt minden jel szerint Mike Glennon-nak hívják Tampában. Róla ezt nyilatkozta az edző:

“Ő egy okos srác. Egy rendkívül magas intelligenciával megáldott srác. Vezető típus és csapatember. Kemény, erős akaratú és naggyá akar válni. Erős karja van, bárhová képes betenni a labdát a pályán. Jó megérzései vannak, jól is lát a pályán és jó ritmusban is végzi a feladatát. Erős kar és vezetői vonások. Viszont az irányító testbeszédén tisztán látható milyen srác. Néhány dolgot itt úgy hiszem át kell dolgozni, át kell tárgyalni, hogy a pályán mindig jó döntést tudjon hozni. Nyilvánvaló, ő egy fiatalos játékos, akinek azonban már van NFL tapasztalata, de néhány dolgot még fel kell építeni nála.”

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem megnyugtat, hogy Arroyo tisztán kitér arra, hogy mindkét srác tekintetében van csiszolni való. Ergo, látják a hibákat és próbálják is azt javítani. Mert főleg Glennon tekintetében van is mit. Kíváncsian várjuk az eredményt szeptemberben, Mike esetében nyilván már augusztusban is.

Mert jó pap is holtig tanul! S ha már jó papot említünk, itt jusson eszünkbe Kalóz Atya intelme is:

“Tanulj nagy ügybuzgalommal, hogy elnyerd az magas mennyeknek irgalmát, mert hiába vala több ismerősöd az pokolban, ha csak ennyit tudtok szóllani: -”Ööö, egy ördög. Ööö, egy kondér. Ááá, forró!”

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com