Harc a Giants rosterén 2. rész

Itt a második rész is az egyelőre háttérben levő játékosokról.

Kendrick Adams, DE

2012-ben érkezett meg a ligába az LSU egyeteméről. A Jaguars-hoz került draftolatlan játékosként, ahol nem tudott a keretben maradni. Ezután megfordult Tampában, Detroitban és Clevelandben is. December 30-án került csapatunkhoz. Meglepetés lenne, ha rosteren lenne ősszel is.

Spencer Adkins, LB

Neki már van némi rutinja is az NFL-ben, hiszen 2009-ben lett az Atlanta Falcons játékosa, a draft 6. körében választották ki. Anno hihetetlen számokat produkált a Miami Pro Day-en, 4,43 másodperces 40 yardos ideje egy defensive backnek is a becsületére válna. A Falcons-ban nem kapott sok lehetőséget és 2011 után távoznia kellett. Tavaly Baltmore-ban próbálkozott, de nem járt sikerrel, idei valószínűleg az utolsó esélye lesz az NFL-ben.

Travis Howard, CB

Jó méretekkel rendelkező cornerback, akinek nehezen indult egyetemi pályafutása, majd playmaker képességeivel magára vonta a figyelmet. Ennek ellenére nem draftolták és a Houston Texans-hoz került, ahol azonban nem járt sikerrel. Később megfordult a New England Patriots gyakorlócsapatában, végül pedig nálunk kötött ki. A nagy konkurencia nem neki kedvez.

Ross Weaver, CB

2010-ben fejezte be az egyetemet, de azóta sehol sem tudott még megragadni. Megfordult a Dolphins, a Seahawks, a Cowboys és a Lions csapatában is, közben pedig némi kitérővel az arénafociban is kipróbálta magát.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Címkék: newyorkgiants