Peterson nem törődik az életkorával

Adrian Peterson_3A Minnesota Vikings futója nem foglalkozik vele, hogy jövőre már eléri a harmadik X-et is. A 30 éves kor egy running back karrierjében meghatározó, van aki továbbra is tudja hozni a szintet, de van olyan is aki megtorpan. Adrian Peterson jövő márciusban tölti be 30 életkorát, de elmondta, hogy nem foglalkozik ezzel. Nem fél attól hogy lassulna vagy visszaesne a teljesítménye, továbbra is a legjobbnak érzi magát.

Petersonon még egy ACL szakadás sem tudott kifogni, hiszen felépült sérüléséből és karrierje legjobb szezonját futotta. 2000-nél is több yardot szerzett, bejuttatta csapatát a rájátszásba és ráadásul elnyerte az MVP címet is.

Turner ráadásul teljesen új rendszerben játszatná a futócsillagot, akinek így nem kéne 20+ labdacipelést végrehajtania meccsenként, ami levenne bizonyos terhet Peterson válláról.

Azonban annak ellenére, hogy a futó remekül érzi magát és továbbra is a csúcsra tör néhányan úgy érzik el kéne őt cserélni és kinevelni egy új sztárfutót. 

Általános népharag törne ki ha bejelentenék, hogy Peterson-t elcserélték akármelyik másik csapattal, de ugye a football-ban semmi sem kizárt.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com