A Browns hosszabbítani akar az irányítójával

A legfrissebb hírek szerint a Cleveland Browns vezetősége hosszabbítani akar a csapat kezdő irányítójával Brian Hoyer-el. A Browns az idei Draft első körében kiválasztotta jövőbeli irányítóját Johnny Manziel-t de az utóbbi hetek történései alapján kideült, hogy jövőbeli irányítójuk már a játékosbörze előtt is a csapatuk tagja volt.

Hoyer a tavalyi offseasonban érkezett a csapathoz amellyel kétéves, 1.965 millió dolláros szerződést kötött. Most lép kontraktusának utolsó évébe de a jövőben komolyabb keresettel számolhat az irányító.

Hoyer a tavalyi szezonban ugyancsak legyőzött egy korábbi elsőkörös irányítót Brandon Weeden-t és a harmadik fordulóban már a csapat kezdő irányítója volt. Az öröme nem tartott sokáig hiszen megsérült az ötödik játékhéten de a Browns megnyerte mindhárom mérkőzését amelyen Hoyer volt a kezdőirányító.

Nem lehet tudni, hogy mikor fogják aláírni az új szerződést de a szakértők véleménye szerint Matt Cassel és Chad Henne szerződéséhez hasonló kontraktust fog kapni Hoyer. Cassel kétéves 10 millió dolláros szerződést kötött a Vikings-al míg Henne szintén kétéves 8 millió dolláros szerződést írt alá korábban a Jaguars-el.

(nfl.com, Fotó: dawgpoundnation.com)