D'Qwell Jackson vélenye szerint Josh Gordon-nak segítségre van szüksége

Josh Gordon hétvégi második letartóztatását követően egyes szakértők szerint veszélybe került a Cleveland Browns elkapójának pályafutása de korábbi csapattársának véleménye alapján még erről is többről van szó. D'Qwell Jackson véleménye szerint jelen pillanatban másodlagos Gordon pályafutása, a legfontosabb az, hogy visszakerüljön az élete a rendes kerékvágásba.

"Ha közel állsz Josh Gordon-hoz kérlek segíts a srácnak, többet már nem a futballról van szó hanem, hogy összeszedje életének darabkáit." - tweetelte ki saját oldalára Jackson rögtön a letartoztatás hírét követően.

"Segítségre van szükségre, tényleg segítségre szorul. Olyan emberre van szüksége aki többet megtesz érte mint amennyit tennie akart volna. De ha (a Browns) tényleg törődnek vele akkor ezt meg kell tenniük." - nyilatkozta Jackson az ESPN.com-nak.

A linebacker D'Qwell Jackson-tól az idei offseasonban megvált a Browns majd egy héttel később csatlakozott az Indianapolis Colts csapatához. Két éven keresztül volt Gordon csapattársa, egy csendes srácnak ismerte meg de aggódni kellett érte amint elhagyta a csapatot.

(nfl.com, Fotó: cbssports.com)