Akeem Spence időt nyer

Aki időt nyer, életet nyer. Így tartja a mondás. A tavaly draftolt defensive tackle, Akeem Spence védőügyvédje új tárgyalási időpont kitűzését kérte.

Mint ismeretes ez év januárjában Spence nem igazán vette figyelembe az előírt sebességhatárokat, amikor pedig a rend derék őrei lekapcsolták, az autójában még marihuánát is találtak. Kínos.

Spence védőügyvédje, Greg Auman most elérte, hogy a tárgyalást elnapolják, melynek pontos dátuma jelen pillanatban még nem ismert. Auman azért kért halasztást, hogy gondoskodjon egy, a játékos szempontjából előnyös tárgyalás előtti megállapodás előkészítéséről.

Mivel az elnapolásnak helyt adtak, kevésbé valószínű, hogy Spence súlyos szankcióknak néz elébe. Viszont az NFL is szankcionálja a bíróság elé licitált játékosokat. Csupán csak megvárja a jogi procedúra végét.

Spence először hágja át a szabályokat NFL-es karrierje során, szóval feltehetően a liga gyakrabb ellenőrzésekkel is megelégszik. Visszaesőként már biztos, hogy négy meccses eltiltás várna rá.

Spencenek nem jönne jól az eltiltás, hiszen Clinton McDonald megérkezésével egyébként is hátrébb kerül a rangsorban. A védőfalban Lovie Smith egy más rendszert, egy pass-rush orientált sémát próbál életre hívni. Akeem futások ellen jól teljesített tavaly, de az irányító siettetése nem az ő asztala. Ezért aztán tényleg oda kell figyelnie, nehogy végleg kiessen az edzői stáb piksziséből.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com