Spencer Nealy 4 meccses eltiltással kezd

Spencer Nealy_1Spencer Nealy, a Vikings másodéves játékosa 4 meccses eltiltással kezdi a szezont tiltott teljesítménynövelők használata miatt.

Az NFL-ben beindultak az eltiltások. Valakit egész szezonra, valakit egy-egy meccsre tiltanak el. Ezek a játékosok nem sok jóra számíthatnak, hiszen akár a klubnál el is köszönhetnek tőle. Jó példa erre a Colts elkapója Brazill, akit egész szezonra eltiltottak és ezért a mai napon meg is váltak tőle.

Nálunk egyelőre nincs senki eltiltva egész szezonra és reméljük nem is lesz, ám Spencer Nealy tiltott teljesítményfokozó használata miatt mégis aktív pihenéssel kezdi a 2014-es idényt.

A Vikings másodéves játékosa megörökölte Jared Allen egykori mezszámát, a 69-es, de máris úgy néz ki balszerencsés ez a szám. Csak óvatosan a következő viselőjének.

Nealy továbbra is látogathatja a csapa edzéseit, sőt az előszezonban még játszhat is, büntetése az alapszakasz első négy találkozójára (Rams, Patriots, Saints, Falcons) vonatkozik. 

Nealy rotációs embernek volt tartva, de ezzel a lépésével talán nem lesz olyan hosszú életű Minnesota-i karrierje, mint szeretné.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com