Woodson: Matt Schaub lesz a mi emberünk

Matt Schaub szerződtetése óta rengetegen véleményt formáltak az irányító Oaklandbe hozataláról. Sok külsős szakértő szerint a tavalyi rossz év miatt nem volt szerencsés lépés, hogy az újjáépülő Raiders szerződtette a veterán Schaub-ot de most egy olyan játékos is kifejtette a véleményét akinek igazán adni lehet a szavára. A 37 éves Charles Woodson a SiriusXM NFL Radio-nak adott interjújában a következőket mondta:

" Úgy gondolom, hogy számíthatunk rá. Azt hiszem, hogy a csapatból mindenki úgy véli, hogy Ő lesz a mi emberünk. Tudjátok mindenki a problémás tavalyi évére gondolt amikor a csapat elhozta Houstonból. De nem következtethetsz a tavalyi évből arra az évre amely előttünk áll, a tavalyi évre egyfajta anomáliaként kell gondolni és nem úgy, hogy akkor ismertük meg az igazi Matt Schaub-ot." -nyilatkozta Woodson.

"És még egy dolog amit észrevettem vele kapcsolatban az az, hogy az edzéseket követően mindig elbeszélget a defensive koordinátor Jason Tarver-el. Ez a srác tudja mitől lehet jobb, tudja mire kell figyelni és a megfelelő emberekkel beszél ahhoz, hogy jobbá váljon. Tehát még nagy dolgok várnak rá." - fejezte be interjúját Woodson.

Két éve Schaub pályafutásának egyik legjobb évét zárta. 4.008 passzolt yardot, 22 touchdownt és 12 interceptiont szerzett. 90.7-es irányítómutatót ért el és a szakértők véleménye szerint ha hasonló szezont fut jövőre is akkor nem lehet majd megkérdőjelezni a Raiders vezetés döntését.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: sfgate.com)