Még utoljára Davin Joseph

Csapatunk volt játékosáról, Davin Joseph-ről valószínű keveset fogunk ezentúl írni, hiszen ez évtől a Rams támadó falának tagja. Most viszont Tampában járt, s ha már itt volt válaszolt is pár kérdésre.

Még mielőtt bárki spekulálna, látogatásának célja az volt, hogy a nevével fémjelzett alapítvány partnerséget hozott létre a Florida Medical Clinic-kel, ahol az egészség és a játék biztonságának összehangolását tűzték ki zászlójukra.

Jospeh Tampa városához továbbra is kötődik:

“Bár nem Tampában játszom, úgy tervezem visszavonulásom után is itt élek majd. Szóval ez az otthonom.”

Az a visszavonulás még az is lehet, hogy közelebb van mint gondolnánk, ugyanis ha lehet hinni a híreknek Joseph még mindig nem tudott túllépni azon a lábsérülésen, ami tampai évei alatt is többször megakadályozta, hogy tudásához méltó produkciót tudjon az asztalra tenni. Tavaly is ez volt a helyzet. Így emlékszik vissza erre az évre:

“A játékosok összetétele nem volt jobb mint most, de nekem személy szerint tetszett amit Greg Schiano csinált. De ez nyilvánvalóan nem mindenkinél volt így az öltözőben. Nekem úgy tűnt Schiano nyíltan viselkedett. Viszont azt hiszem, hogy ez edző és játékosok között egy csomó problémát vetett fel.”

Ebben már nem hiszem, hogy sokan osztanák a guard véleményét. Főleg, ha még szívesen is láttak volna egy eredményes Buccaneers-t a bajnokságban. A legtöbben egyértelműen a volt vezetőedzőt és Josh Freeman-t okolták az eredménytelenségért. Josh Freeman-t éppen Davin Joseph-nek és társainak kellett volna megóvniuk az ellenféltől, de valljuk be őszintén ez sem mindig sikerült. A Bucs korábbi irányítójáról így vélekedik Joseph:

“Néha kemény munkával dolgozol, hogy életed legjobbját mutasd, de egész egyszerűen nem játszol jól. Ahogy láttam Josh is mindent megtett és mi is azt akartuk, hogy nagy irányító legyen belőle. De a dolgok csak nem sikerültek.”

Igen. A dolgok nem sikerültek. De nem csak Josh Freeman számára. Azt hiszem csalódással emlékszenek sokan Davin Joseph-re is. S báemennyire is kedveltem az ő játékát ( mármint amikor éppen ment neki) el kell ismernem, az ő neve is egy sikertelenséggel teljes időszakkal párosul a csapat életében. Hogy ez kinek a felelőssége már nem érdemes firtatni. Új időszámítás kezdődik a Bucs életében és úgy gondolom Lovie Smith színre lépésével ezúttal közelebb leszünk majd a sikerekhez, mint az elmúlt években.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com