A Panthers másik államban folytatta a felkészülést

A Carolina Panthers egy másik államban folytatta a training camp-et szombaton, rövid hírek a második napról. A rookie running back Tyler Gaffney az első edzést a pálya széléről figyelte mankóval a kezében, miután térdsérülést szenvedett a Fan Fest-en Charlotte-ban péntek este.

"Egy futójáték alatt történt - az egyetlen futójátékom alatt." magyarázta Gaffney, aki elszakította a bal térdében a szallagokat egy non-contact játék során.

Az aggodalom természetesen nőtt, amikor az MRI kimutatta a kár mértékét. A Panthers hatodik körös választására műtét vár, és a szezonban sérült tartalék lesz.

"Egy kicsit szűkösen vagyunk, de fogunk találni valakit, aki jön és helyettesíti őt." mondta Rivera. "Ez kiábrándító, mert a fiatalember egy szilárd játékos, egy igásló. Csalódottak vagyunk miatta."

Persze voltak kellemes pillanatok is, például amikor Cam Newton adott egy gyönyörű passzt Kealoha Pilares-nek. Pilares kihagyta a 2012-es szezon második felét és a 2013-as szezont egy váll sérülés miatt.

"Az, hogy ilyesmi megtörténhet az első edzéseken, ad nekem egy kis önbizalmat. Egy jó játék volt." mondta Pilares, aki valószínűleg a kickoff visszahordásoknál fog szerepet kapni.

Cam Newton is gyakorol folyamatosan, bár "Volt egy pár játék, amikor Mike Shula azt akarta, hogy jöjjön le, de Cam maradni akart, mert tesztelni akarta a bokáját," mondta Rivera.

"Jobban érzi magát minden egyes nap. Ez mind része a rehabilitációnak."

A Carolina 89 fővel kezdte a napot és végül ugyanennyivel fejezte be, miután aláírt a defensive tackle Micanor Regis-el és elküldte a defensive back De'Quan Menzie-t. Regis a Miami egyetemén játszott és újonc szezonját 2012-ben az Atlanta Falcons gyakorlatot csapatában töltötte, de tavaly elküldték.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu