Az edzőtábor első hetének győztesei

A múlt héten elkezdődtek a csapatok edzőtáborai és pár nap alatt tulajdonképpen több dolog történt mint az utolsó három hónapban összesen. Játékosok sérültek meg rövidebb, hosszabb időre, egyesek számára már véget is ért az idei szezon, kezdetét vették a pozícióharcok és többek most kapták meg a régóta áhított szerződésüket. A párharcok miatt természetesen van aki nyert és van aki pedig vesztett a múlt héten.

Nyertesek

Jermaine Kearse, WR, Seattle Seahawks

Sidney Rice meglepetésszerű visszavonulása miatt a csapat második számú elkapójává lépett elő. A tavalyi playoffban remekelt és biztosan az újonc Paul Richardson előtt marad a depth charton az edzőtábor végén is.

Teddy Bridgewater, QB, Minnesota Vikings

A Vikings irányító versenye tulajdonképpen Bridgewater draftolása után rögtön elkezdődött. Az újonc jelenleg Matt Cassel-el osztozik az elsőcsapat snapjein és az új ofensive koordinátor Norv Turner-nél is Bridgewater áll nyerésre. Ez rossz hír Christian Ponder számára mert a korábbi elsőkörös játékos a jelek szerint kezd kiszállni a versenyből.

Kenny Britt, WR, St. Louis Rams

A Titans-től érkezett Britt és Brian Quick és az elsőcsapat snapjeinek többségében pályán volt a múlt héten. A csapat irányítójának, Sam Bradford-nak a véleménye szerint ilyen rövid idő alatt is az elkapók vezérévé vált.

Julio Jones, WR, Atlanta Falcons

Sérüléséből visszatérve ugyan még csak limitált edzésmunkát végzett de az edzők nagyon elégedettek voltak a látottakkal.

A visszatérő "veteránok":

Rob Gronkowski, Vince Wilfork, Sam Bradford, Jeremy Maclin, Brian Hoyer, Reggie Wayne, Tony Romo és Jake Locker. Mindegyik játékos tavalyi szezonjának sérülés vetett végett és a múlt héten visszatérhettek a pályára.

Larry Donnell, TE, New York Giants

Donnell tulajdonképpen ismeretlenül vágott neki az edzőtábornak. A vezetőség a jelenlétével motiválni akarta a legjobb tight endjüket Adrien Robinson-t de a Donnell múlt heti teljesítményével bejelentkezett a kezdő posztért.

Carlos Hyde, San Francisco 49ers:

Hyde sajnos a csapattársak balszerencséje miatt került a hét nyertesei közé, csak a teljesítményével nem nyert volna. Kendall Hunter az egész szezonra, LaMichael James egy hónapra esett ki és Marcus Lattimore még mindig nincs bevethető állapotban. Jelenleg vetélytárs nélkül "versenyzik" a második RB posztért.

David Wilson, RB, New York Giants

Egészséges, robbanékony, jelenleg a csapat második számú running backjének számít és bevonják a passzjátékba is. A korai elképzelések szerint Rashad Jennings futna a korai kísérleteknél, Andre Williams a rövid yardos szituációknál és Wilson kapná a nagy playeket.

(nfl.com, Fotó: facebook.com, timesunion.com)