Az edzőtábor első hetének vesztesei

Vesztesek

Az Indianapolis Colts backfieldje

Pénteken elszakadt Vick Ballard Achilles-ina és minden valószínűség szerint ki kell hagynia a következő szezont. Nagy csapás a csapat számára mert Ballard még a kezdő posztra is eséllyel pályázott. A running back két nappal korábban kapott zöld utat az orvosoktól a korábbi keresztszalag sérülése után. Trent Richardson teljesítménye a tradelése óta nagyon viszaesett, jelenleg térdin sérüléssel is bajlódik és Ahmad Bradshaw tavalyi szezonjának egy sérülés vetett véget.

Jace Amaro, TE, New York Jets

A jelentések szerint a tight end nagyon nehezen alkalmazkodik a profi játékhoz és legkevésbé sem teljesített lenyűgözően a múlt héten. Jeff Cumberland és Zach Sudfeld is előtte áll a depth charton és nagyon nehéz szezon elé néz a második körben kiválasztott Amaro.

A Tampa Bay Buccaneers offensive lineja

Két éve a Bucs korábbi general managere Mark Dominik 47.5 millió dolláros szerződést kötött Carl Nicks-el aki akkoriban a liga legjobb támadófalemberei közé tartozott. A csapatnál töltött ideje alatt viszont folyamatosan sérülésekkel bajlódott és csak kilenc mérkőzésen tudott pályára lépni. Végül a múlt héten szerződést bontottak vele.

Cecil Shorts, WR, Jacksonville Jaguars

A Jaguars elsőszámú elkapója térdinsérülést szenvedett az edzőtábor második napján. Tavaly decemberben ágyékműtéten esett át továbbá könyök és térdsérülés miatt csak limitált munkát végzett az OTA programokon is. Shorts kiesésével, a két évvel ezelőtti elsőkörös választott Justin Blackmon eltiltásával az újonc Marqise Lee és Allen Robinson küzd az elsőszámú elkapó posztjáért.

Odell Beckham, WR, New York Giants

Az idei elsőkörös választott térdinsérülés miatt még nem tudott részt venni az edzéseken. Jelenleg nem lehet tudni, hogy mikor tud majd munkába állni és egyre kevesebb ideje marad, hogy Rueben Randle elé kerüljön a depth charton. A Giants gyenge tight end sora miatt nagyon fontos lenne Beckham mielőbbi visszatérése.

(nfl.com, Fotó: article.wn.com, sportstalkflorida.com)