Vikings előzetes: Linebacker-ek

Training Camp Preview LB_1Jöjjön az LB-sor, ami csapatunknál évek óta mindenkinek nagy fejtörést okoz.

Ha van egy poszt, ami hosszú ideje megoldatlan csapatunknál, akkor az a linebacker. Itt van néha a legnagyobb kavarodás és jó ideje egyszerűen nem találunk megoldást. Na majd most.

Az LB poszt a csoportban nálunk a leggyengébb, de ezen most még nem is csodálkozunk.

Évek óta nincs meg az a három ember, aki stabilan tudná hozni a szintet. Jelenleg csak Chad Greenway helye biztos ezen a psozton, a másik két játékos kiléte még nem ismert. A lehetőség szinte határtalan.

Visszahoztuk Jasper Brinkley-t, akit vélhetőleg középső LB-ként fogunk majd szerepeltetni kezdőként, mert jelenleg ő ott a legjobb alternatíva. A sor másik végén az újonc Anthony Barr fog majd kezdeni, legalábbis szerintem. Így alakul ki a front7 hátsó része.

Mike Zimmer védekező edzőtípus, aki nagyon ért a védelemhez, ugyanis eddig a Bengals-nál a defensive koordinátor szerepét töltötte be, így várható, hogy nálunk is nagy hangsúlyt fog fektetni a védelemre hiába vezetőedző.

Audie Cole nagyszerűen szállt be tavaly középső LB-nek és talán neki is van esélye arra, hogy kezdőként indulhasson neki a szezonnak. Larry Dean továbbra is a special temaben fog tevékenykedni, tavaly a legjobb blokkoló volt ott. Michael Mauti és Gerald Hodges mindketten a Penn State-ről lettek tavaly draftolva. Első évükben inkább a speciális egységben kaptak szerepet, de idén már akár cserék is lehetnek.

Dom DeCicco, Brandon Watts és Mike Zimmer (a linebacker, nem az edző) pedig esetleg a tartalékok közé beférhetnek, a keretbe nem igazán hinném.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com