Eagles edzőtábor 2014 - Külső Linebacker

barwin_tc.jpgA kezdő poszt várományosai: Connor Barwin, Trent Cole

Barwin tavaly a védelem egyik kulcsembere volt és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Bill Davis egy működőképes 3-4-et tudott a pályára küldeni. Idén is fontos szerepe lesz a csapat leginkább sokoldalú OLB-jének. Ráadásul az öltözőben is hangadóvá vált, ami igencsak örömteli a Reid-éra végének negatív főszereplőihez képest.

Trent Cole bizonyította tavaly, hogy továbbra méltó arra, hogy az új védelemben is a kezdőcsapat tagja legyen. Nem mindenki bízott benne, hogy 30 évesen sikerülni fog neki az átállás a külső linebacker posztra, azonban végül egészen jó teljesítményt nyújtott. Futás ellen továbbra is nagyon erős, és a tavalyi szezon második felére egyre inkább veszélyes volt az irányítókra is, amit jó lenne idén is fenntartania. Passz ellen eleve nem sokat vártunk tőle, és nem is volt pozitív csalódás e téren. Jelenleg az ő helye sem kérdés a kezdőben, érdekes lesz, hogy sikerül-e őt valamennyire tehermentesíteni az újonc Marcus Smithnek.

Akik a kezdőbe kerülésért küzdenek: Marcus Smith, Brandon Graham

Marcus Smith elsőkörös választottként a csapat jövőjét képviseli ezen a poszton. Szerencséjére nem kell azonnal a mélyvízbe ugrania és Barwinék személyében van is kiktől tanulnia. Sokoldalú játékosként ismertük meg Louisvilleben, aki Charlie Strong agresszív agresszív védelmének egyik kulcsembere volt. Reményeink szerint már az első évében tud segíteni a védelemben, és érdekes lesz figyelni, hogy mikor kezd komolyabb szerepet kapni az idény során.

Graham valószínűleg idén is elsősorban passrush specialista lesz, főleg, hogy ideális esetben már Smith is előtte lehet a depth charton. Talán ő mozgott legidegenebbül az új védelemben, ezért megfelelő csereajánlat esetén akár távozhat is az idény közben. Ahhoz viszont túl jók a képességei és az értéke, hogy simán elküldje a csapat, bár ha valamelyik roster helyért küzdő játékos bizonyít, végső esetben még ez is megtörténhet.

Akik a csapatba kerülésért küzdenek: Bryan Braman, Travis Long, Josh Kaddu

Kelly nagy hangsúlyt helyez a speciális csapatra is, Braman ennek jegyében elsősorban e csapatrész erősítésére érkezett, azonban ha védelemben kell játszani, akkor is elboldogul. Ha folytatja a Houstonban nyújtott fanatikus játékot („kill, maim, destroy”), akkor nem lesz nehéz neki bekerülni a szűk keretbe. Sok nehézségen ment át azért, hogy profi football játékos legyen, így jó példával járhat elő az öltözőben is.

Travis Long az előző idényt a gyakorló csapattal töltötte fiatal reménységként. Az egykori Washington State játékos jó adottságokkal rendelkezik és az egyetemen remek passrusher volt és a futás ellen is megbízható. A tavalyi előszezon meccseken pedig főleg a passzvédekezését tesztelte a csapat. Most megmutathatja, hogy mit tanult az előző idényben és már a korábbi ACL sérülése sem hátráltathatja. Ő lehet talán az egyik meglepetés ember.

Josh Kaddu a Dolphins egykori 5. körös választottja nem sok sót evett meg eddig az NFL-ben. Az egykori oregoni játékos most korábbi egyetemi edzőjétől kap bizonyítási lehetőséget, és valószínűleg mindkét LB pozícióban megfordul majd.

phillyblogbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Philadelphia Eagles Blog

philly.blog.hu