Pettine: Nincs változás a Hoyer-Manziel versenyben

A hétvégi Detorit Lions elleni alapszakasz mérkőzésen bemutatkozott az NFL-ben az idei Draft sztárja Johnny Manziel. Johnny Football jól teljesített első profi mérkőzésén és ismét téma lett a Brian Hoyer-rel folytatott versenyfutása. Egyes szakértők egyből megkérdőjelezték Hoyer kezdő szerepét illetve az öltözőben már holtverseny alakult ki a két játékost támogató csapattársak között. A Cleveland Browns vezetőedzője azonban gyorsan lehűtötte a kedélyeket.

"Semmi sem változott. Ha változás lesz a depth charton akkor az egyből meg fog látszódni a pályán." - nyilatkozta Mike Pettine.

A vezetőedző még gyorsan hozzátette, hogy hétfő révén még nem tudja megmondani melyik játékos fog kezdeni a második előszezon mérkőzésen. A belső hírek szerint a heti edzéseken Hoyer és Manziel meg fog osztozni az elsőcsapatbeli snappeken.

Manziel 11 passzkísérletéből 7 volt sikeres a Lions ellen amivel 63 passzolt yardot szerzett. Hoyer sem váltotta meg a világot de több passzolt yardot, szám szerint 92-öt szerzett bár több kísérlete volt és az elsőcsapattal játszhatott. Még semmi sem dőlt el, de ha tényleg megadják az esélyt Manziel számára is akkor mindenképpen hagyniuk kell, hogy az első csapattal is együtt játszhasson a mérkőzésen.

(nfl.com, Fotó: canada.com)