Chris Owusu lett a Bucs harmadik számú elkapója

Legalábbis ha lehet hinni Roy Cummings-nak, a Tampa Tribune munkatársának. Aki szerint a hír egyenesen Lovie Smith-től származik. 

Az egyáltalán nem meglepő, hogy Vincent Jackson, és Mike Evans lesznek a Buccaneers első, és második számú elkapói. Igazság szerint az lett volna meglepő, ha az elsőre kiadott, nem hivatalos depth chart-hoz mérten, nem ők lennének azok. Most már azonban azt is tudjuk mi lesz jövőre Owusu szerepe.

Owusu többek szerint tehetséges játékos. Megmondom őszintén én ezzel nem értek egyet. A tavalyi előszezonban jobban ki lehetett venni, hogy technikailag nem igazán van kiforrva. Bár az útvonalakat szépen futja, a labdák elkapásával rendszerint akadtak akkor gondjai. Az idei előszezonban kiejtett labdát még nem láthattunk tőle. Azonban elkapást sem nagyon. Egy 17 yardos játék jött össze neki, azonban a bírók azt is visszafújták holding miatt. Számomra rejtély, hogy ebből hogy szűrte le Lovie Smith Owusu képességeit, és miért rá esett a választás? Persze takarózhatunk itt az edzőtáborban nyújtott jó teljesítményével. De akkor miért nem Louis Murphy például? Aki szintén odatette magát a felkészülési időszak alatt, ráadásul nagyon szépen játszott mind a Jags, mind a Dolphins ellen is. Ahol megmutatkozott a közte, és Mike Glennon közti összhang is.

Persze az, hogy névleg Owusu jelen állás szerint a harmadik számú elkapó, nem jelenti azt, hogy az is marad. Mint ahogy azt sem, hogy nem fogjuk ugyanannyit a pályán látni Louis Murhpy-t, Solomon Pattont, vagy esetleg Robert Harront. Hisz új támadókoordinátorunk rengeteg felállással, és hívott játékkal készül majd a 2014-es szezonra. Így az elkapók kombinációinak tömkelegét fogjuk valószínűleg a pályán látni. Fura a dologban az is, hogy a hatodik körös választásunkat, Robert Herront nem igazán láthattuk még játszani. Azonban mind Lovie Smith, mind Jason Licht folyamatosan pozitívan nyilatkozik a játékosról.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com