Sérültlistán a Rams legjobb védője

A St. Louis Rams tegnap bejelentette, hogy visszatérő sérültistára tette a defensive end Chris Long-ot. A pass rusher a Minnesota Vikings elleni nyitómérkőzésen szenvedett bokasérülést és szükség van a műtéti beavatkozásra is így sérültlistára kellett tenniük a védőt. A lista viszont egyet jelent azzal, hogy Long-nak ki kell hagynia nyolc alapszakasz mérkőzést.

Az élet nem lett egyszerűbb St. Louis-ban hiszen Sam Bradford után már a csapat második kulcsjátékosa dőlt ki hosszabb időre. Az irányítóval ellentétben Long-ot legalább csak alapszakaszról feléről kell nélkülözniük.

Long a 2008-as Draft második választottja volt és eddigi profi pályafutása alatt pályára lépett az összes mérkőzésen. 85 mérkőzésen kezdett, 222 tacklet, 50.5 sacket és 7 kierőszakolt fumblet szerzett.

Long kiválásával minden valószínűség szerint Will Hayes lesz a Rams kezdő defensive endje. A 29 éves pass rusher 12 sacket szerzett az elmúlt két szezonban. Mellette az idei elsőkörös választott Aaron Donald és Ethan Westbrooks pályázik eséllyel Long posztjára.

(nfl.com, Fotó: sportstalkflorida.com)