Kiesett a szezonra a Chargers kezdő centere

A San Diego Chargers-nek kezdő centere Nick Hardwick nélkül kell végigjátszania az idei szezont. A csapat bejelentette, hogy nyaksérülés miatt sérültlistára tette a falembert. A center mellett ez nagyon rossz hír Phillip Rivers számára is hiszen ugyanazon évben kezdték el a profi karrierjüket és az irányító NFL-es pályafutása alatt mindvégig Hardwick volt a center.

"A súlyos sérülés az nem az amivel valaha is számolni akarsz." - kezdte nyilatkozatát Hardwick és a teljes nyilatkozatából egyértelűvé vált, hogy még vissza akar térni az NFL-be.

Hardwick 136 mérkőzésen lépett pályára az NFL-ben, mindegyik alkalommal a kezdő csapat tagja volt és az utolsó 67 találkozó mindegyikén pályán volt. Kiválását követően Rich Ohrnberger helyettesítette és nem is nyújtott rossz teljesítményt még annak ellenére sem, hogy volt egy komolyan elhibázott snapje.

"Nick a legjobbak egyike, ha nem posztja legjobbja aki valaha is pályara is lépett a Chargers mezében. Az NFL-ben eltöltött 20 éven alatt Ő a valaha volt legjobb játékosom. Hiányozni fog a kezdőből, de bízunk Rich-ben (Ohrnberger) és a többiekben is akik előléphetnek a posztra." - nyilatkozta a Chargers general managere Tom Telesco.

(nfl.com, Fotó: timesofsandiego.com)