Véget ért Danny Woodhead szezonja

A San Diego Chargers vezetőedzője Mike McCoy megerősítette, hogy véget ért Danny Woodhead idei szezonja. A running back lábsérülést szenvedett a vasárnapi mérkőzésen és hétfőn már át is esett egy műtéti beavatkozáson. Mindemellett még a bokájával is probléma van így a játékos csak a következő szezonban fog pályára lépni amikor is a hároméves, 7.5 millió dolláros szerződésének utolsó évébe lép majd.

Woodhead sokoldalúsága miatt kiesése nagy veszteség a Chargers számára. A tavalyi szezonban az elkapott yardok tekintetében a liga legjobbja volt  a running backek között. 429 futott yardja mellett 605 elkapott yardot és 6 elkapott touchdownt szerzett a tavalyi szezonban.

Nagy baj továbbá, hogy elfogytak a Chargers futói. Woodhead mellett Ryan Mathews térdsérülése miatt több hetet is ki fog hagynia így Donald Brown a csapat kezdőjátékosává lépett elő. Rajta kívül csak a draftolatlan újonc Branden Oliver bevethető így a következő napokban egy vagy két futó érkezésére számíthatnak a Chargers szurkolói.

(nfl.com, Fotó: zimbio.com)