Rekordszámú letartóztatás a Minnesota csapatánál

Police car_1Az ezredforduló óta a Vikings csapatánál történt a legtöbb letartóztatás, szomorú. Tudjuk, hogy sajnos nem minden játékos fér a bőrébe és hébe-hóba törvényt sértenek.

Ennek persze pont nem kéne így lenni, mivel egyfajta példaképként is tekinthetne rá az emberek, főleg a fiatalok, kisgyerekek. Rossz példával sokan tudnak szolgálni, a Vikings együttesénél is kijutott ebből.

2000. január 1-je óta a Minnesota Vikings csapatánál összesen 45 letartóztatás történt. Ez nagyon sok, még akkor is ha az NFL-ben az átlag “mindössze” 22 letartóztatás csapatonként. Persze ez is sok, de milyen nagy mértékű a különbség.

A legsűrűbben előforduló esetek a feleség és barátnő bántalmazása, de volt már tucatnyi ittas vezetés, kábítószer birtoklás sőt még szexbotrány is.

“Nem tűröm el ezt a viselkedést még egyszer.”

Így hangzott el a mondat Zygi Wilf szájából abban az időben. A Minnesota-nál 2011-ben megalkották az új magatartási kódexet, mely azután esett meg mikor kiderült, hogy Chris Cook a falhoz vágta a barátnőjét és többször megütötte.

2012-ben Caleb King itteni pályafutása is meglehetősen rövidre sikerült, miután koponyatörést és agysérülést okozott egy fiatal férfinak. AJ Jefferson torkon ragadta barátnőjét, neki is mennie kellett.

Most Adrian Peterson került bajba gyermekbántalmazás miatt.

Az ittas vezetést most nem úszta meg Jerome Simpson, pénteken elküldte a csapat.

Nagyon nem jó, hogy ilyen sok szabálysértés van. És persze ott vannak azok ugye amikre még nem derült fény.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com