Több Redskins játékos is megsérült a Giants ellen

A hajnali New York Giants elleni mérkőzésen a hatalmas vereség mellet több csapás is érte a Washington Redskins csapatát. A több megsérült játékos közül a legfontosabb kieső a bal tackle Trent Williams volt. Az offensive tackle jobb térde sérült meg a mérkőzésen és nem is tért vissza a mérkőzésen. Kiesésekor már hatalmas hátrányban volt a Redskins így nem lett volna érdemes kockáztatni vele kapcsolatban.

Korábban a második negyedben megsérült a tight end Niles Paul és mérkőzést követően a vezetőedző Jay Gruden bejelentette, hogy agyrázkódást szenvedett a támadójátékos A hír nem volt meglepő, hiszen a Quintin Demps és Antrel Rolle párosa szabályszerűen letarolta egy elkapást követően.

Paul-t kiesését követően Logan Paulsen helyettesítette akinek nem sokkal később fumbleje volt egy döntő szituációban. Jelenleg nem lehet tudni, hogy mikor tud visszatérni Paul ami rossz hír a Redskins számára hiszen a kezdő tight end Jordan Reed sem bevethető.

A két játékos mellett a védelem sem úszta meg a mérkőzést. A defensive lineman Jarvis Jenkins bordája sérült meg és nem is tért vissza a mérkőzésen.

(nfl.com, Fotó: thescore.com)