A Dolphins ellen visszatér Maurice Jones-Drew

A legfrissebb hírek szerint este újra pályára fog lépni az idei offseasonban szerződtetett running backünk Maurice Jones-Drew. Pénteken teljes edzésmunkát végzett és a hivatalos injury listán valószínű szerepel a neve mellett. MJD-nek kézsérülés miatt ki kellett hagynia az utolsó két találkozót és csak az első, New York Jets elleni mérkőzésen tudott pályára lépni.

A bemutatkozása igen rosszul sikerült így minden bizonnyal mindent meg akar tenni, hogy bizonyítson a csapatnak. A Jets ellen 9 futókísérletből 11 yardot szerzett ami katasztrófálisnak mondható 1.2-es átlagot jelent. A Dolphins futás elleni védelme a 20. a ligában, 125.3 futott yardot engednek átlagosan így Jones-Drew szempontjából megfelelő ellenfél lesz.

Távollétében Darren McFadden-re hárult a feladat, hogy egy személyben megoldja a Raiders futójátékát de elég közepesen teljesített. 3.3 yardot átlagolt futásonként ami átlag alatti teljesítményt jelent. MJD visszatérése segíthet McFadden-en is mert megoszthatják a feladatokat.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(bleacherreport.com, Fotó: zimbio.com)