Nick Roach számára véget ért a szezon

A Raiders a hétvégén először fog pályára lépni az ideiglenes vezetőedző Tony Sparano irányítása mellett de a mérkőzésen nélkülözniük kell a védelem egyik kulcsjátékosát. Sajnos nem csak most vasárnap hanem a szezon hátralevő részében sem számíthatnak a linebacker Nick Roach-ra ugyanis a csapat tegnap bejelentette, hogy agyrázkódások okozta problémák miatt sérültlistára kellett tenni a védőt.

Roach a tavalyi szezon összes mérkőzésén kezdő volt sőt az összes defensive snapnél pályán volt a linebacker. Az augusztus 22.-i Green Bay Packers elleni mérkőzésen viszont agyrázkódást szenvedett így ki kellett hagynia az első négy alapszakasz mérkőzést (és most már tudjuk, hogy az egész idei évet is).

A linebacker a tavalyi offseasonban érkezett a Raiders-hez és hároméves, 13 millió dolláros szerződést írt alá a csapattal. Ennek értelmében a következő szezonra is érvényes szerződéssel rendelkezik amely alapján 2.95 millió dolláros alapfizetés illeti meg. Az agyrázkódás okozta problémák miatt viszont nagy esély van rá, hogy nem fogja kitölteni a szerződését.

A Raiders Roach elvesztése miatt szerződtette a Philadelphia Eagles korábbi linebackerét Jamar Chaney-t. A játékos Miles Burris mögé került a depth charton de Burris-el középen Jason Tarver futás elleni védelme csak a 31. helyen áll így bármilyen segítség ráfér a csapatra.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com, sacramento.cbslocal.com)