Tegnap edzésbe állt D.J. Hayden

A mai napon újra edzésbe állt a Raiders tavalyi elsőkörös választottja D.J. Hayden. A cornerback öt hónapot hagyott ki lábsérülése miatt amelyet még az egyik offseason edzésen szenvedett el.

Még 21 nap áll a csapat rendelkezésére, hogy aktiválják Hayden-t mielőtt lejár a PUP listás határidő. Ha nem aktiválják a határidő előtt akkor az egész szezont ki kell hagynia.

Hayden a tavalyi szezonban 350 snapnél volt pályán és remélhetőleg minél hamarabb vissza tud térni a pályára. Szükség lenne rá, hiszen a Raiders passz elleni védelme ugyan a 11. helyen áll de az interception tekintetében csak a 25. helyet foglalják el a 2 labdaszerzéssel.

A tavalyi szezonban alanyi jogon a 3. helyen választhatott volna a Raiders de egy Miami Dolphins-os trade-el (első kör felcserélése és a második kör átadása) végül a 12. helyen választott a csapat.

Hayden kiválasztása meglepő volt, hiszen a sérüléstörténetét ismerve csak második körös picknek számított. Remélhetőleg most már hosszútávon is egészséges marad és a hátralevő 11 mérkőzésen bebizonyítja, hogy nem véletlenül választották ki az első körben.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: oaklandraidersdraftwatch.blogspot.com)