A Bucs-ot nem érdekelte a Percy Harvin trade

A hétvégén bombaként robbant a hír, hogy a tavalyi bajnok Seahawks elcseréli egyik játékosát a New York Jets csapatával. Percy Harvin kiváló elkapó, és visszahordó hírében áll, annak idején pedig nem is került kevésbe a bajnoknak.

Most mégis szabadulnának tőle, a rossz nyelvek szerint pedig ennek oka Harvin öltözői magatartása. Mely finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után. Az pedig egy dolog, hogy egész karrierjét sérülések árnyékolták be, de nem volt egyetlen olyan állomáshelye sem korábban, ahol ne került volna összetűzésbe edzőivel, és játékostársaival.

Ez lehet valószínűleg az oka, hogy Lovie Smith, és a Tampa Bay Buccaneers nemet mondott végül. Hisz ahogy a New York Dailey News beszámolójából megtudhattuk, a Buccaneers-nél is próbálták értékesíteni a játékost, azonban mi nemet mondtunk a trade-re, mely egy kondicionális hatodik körös picket kért volna a játékosért.

És ugyan visszahordónak keményen híján vagyunk idén is, ezúttal talán jól döntött a vezetőség. Hisz járt már nálunk, sőt most is van már elég zsíros szerződést felmarkoló, folytonos sérüléssel, és nulla teljesítménnyel küzdő veterán már ebben az évben is, akik leginkább csak a helyet foglalják a költségvetési sapkában. Nem hangzik jól ugyan, de az az igazság, hogy a veteránok már csak “leereszteni” járnak Tampába, aminek sajnos az okát nem tudnánk megmondani. Tényleg a meleg, vagy a hely folytonos nyaraló jellege lehet az oka?

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com