Kezdő futói nélkül lép pályára a Saints

image.jpgNem lesz egyszerű dolga a New Orleans Saints csapatának hiszen a két kezdő running backje nélkül kell este pályára lépniük a Green Bay Packers elleni mérkőzésen. A Saints bejelenette, hogy Pierre Thomas bordasérülés míg Khiry Robinson kézsérülés miatt csak a partvonal mellől követheti az esti találkozót.

A két futó együttesen 303 támadósnapnél volt pályán és a csapat 738 futott yardjából 463-ot szerzett. Távollétükben Mark Ingram és Travaris Cadet fog nagyot szerepet kapni a Packers ellen.

Ingram jól kezdte a szezont de megsérült a második játékhéten és három mérkőzést kellett kihagynia. Múlt héten tért vissza a kézsérülését követően de a Detroit Lions elleni mérkőzésen nagyon gyengén teljesített. 10 futókísérletéből csak 16 futott yardot szerzett.

A harmadik profi szezonjában járó Cadet futókísérleteiből eddig nem sokat láthattunk hiszen a pályafutása alatt csak 4 kísérlete volt. Rá eddig nem a földön hanem a levegőben számított a Saints és Drew Brees a screen játékoknál. Az idei szezonban 16 elkapása, 134 elkapott yardja és 1 touchdown elkapása van.

(nfl.com)