A Rams kezdő offensive tackleje is kiesett a szezon hátralevő részére

A hétvégi Kansas City Chiefs elleni mérkőzésen térdsérülést szenvedett a St. Louis Rams kezdő bal oldali tackleje Jake Long. A tegnap elvégzett MRI vizsgálat bebizonyította, hogy a támadófalembernek elszakadt a keresztszalagja és már nem léphet pályára az idei szezon hátralevő részében.

A korábbi 1/1-es Long a tavalyi offseasonban érkezett a Miami Dolphins csapatától és négyéves, 34 millió dolláros szerződést kötött vele a Rams de a második évét sem ússza meg sérülés nélkül. A tavalyi szezon végén is súlyosan megsérült a térde így komoly kérdéseket vet fel, hogy milyen jövője lesz a Rams-nél.

A visszatérő komoly térdsérülés nem ismeretlen a Rams edzői stábja számára hiszen az offseasonban kiesett egy másik 1/1-es játékos, a csapat kezdő irányítója Sam Bradford. Bradford-nak is másodjára szakadt el a keresztszalagja és a két játékos 28,86 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából ami játék nélkül túlságosan is hatalmas összegnek minősül.

A Chiefs elleni mérkőzésen az idei Draft második választottja Greg Robinson helyettesítette Long-ot. Minden valószínűség szerint Robinson a támadófal bal oldalán marad a szezon végéig így neki kell majd megvédenie Austin Davis vak oldalát.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)