Két-három hetet kell kihagynia a Chargers újonc védőjének

A San Diego Chargers több hétig nem számíthat újonc cornerbackjére Jason Verrett-re. Az NFL Media munkatársának, Ian Rapoport-nak az értesülései szerint az első körben kiválasztott védőnek elszakadt az egyik vállizma és előreláthatólag két-három mérkőzést kell majd kihagynia.

Verrett így biztosan kihagyja a Miami Dolphins elleni vasárnapi mérkőzést és a tervek szerint a 10 hét után fogják felülvizsgálni az egészségi állapotát.

Jelen pillanatban nagy esély van rá, hogy a védő sérültlistára kerül és kihagyja a szezon hátralevő részét. Rapoport információ szerint Verrett sérülése kísértetiesen hasonlít a Tampa Bay Buccaneers runing backjéne, Doug Martin-nak tavalyi sérülésére ami véget vetett az idényének.

Ezalatt a következő pár hét alatt nem fog 100%-osan felépülni így az lesz a legfőbb kérdés, hogy sérüléssel bajlódva mennyire tudja majd segíteni a csapatát. A szezon  után biztosan meg fogják műteni Verrett-et így nem kellene kockáztatni az újonc védő egészségét és veszélybe sodorni a jövőjét.

(nfl.com, Fotó: ozarkareanetwork.com)