A Cardinals 50 millióért hosszabbított Carson Palmer-el

Az Arizona Cardinals tegnap bejelentette, hogy hároméves 50 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött irányítójával Carson Palmer-el aki így 2017-ig rendelkezik érvényes szerződéssel.

A hírek szerint a szerződés felépítése alapján a jelenleg 34 éves Palmer-t 20 millió dollár garantált kereset illeti meg a következő szezonban de az utolsó két évben a szerződés egyetlen centje sem garantált.

A hosszabbítás felépítése biztosítékot jelent a Cardinals számára, hogy bármilyen probléma esetén a következő szezon után szabadon megválhassanak az irányítótól.

Palmer a tavalyi offseasonban egy trade-el érkezett az Oakland Raiders csapatától, a Cardinals egy hatodik körös és kondicionális picket adott érte cserébe.

Az irányító rivális híján azonnal kezdő lett és karrierjének legtöbb passzolt yardját, 4.274 yardot szerzett az első szezonjában.

Az idei szezonban sérülés miatt három mérkőzést ki kellett hagynia de nagyon jó szezont fut a veterán Palmer. 1.385 passzolt yardot, 11 passzolt touchdownt és csak 2 interceptiont szerzett és ami a legfontosabb, hogy mind az 5 mérkőzését megnyerte a csapatával.

(nfl.com, Fotó: azcentral.com)