Jeff Tedford befejezte Tampában

Mint ahogy azt már régóta lehetett sejteni, Jeff Tedfordot nem fogja többé látni Tampa Bay közönsége, sem ezen a héten, sem pedig máskor. A szívproblémákkal küzdő offensive koordinátor ugyanis befejezte a pályafutását.

Igazán nem akarom bántani Tedfordot, de annyira régóta nyilvánvaló ez a dolog. A mi, hozzáértését nagyon – nagyon erősen megkérőjelezhető managemantünk pedig lehozott egy egész szezont támadó koordinátor nélkül. Most már viszont remélhetőleg ők is felfogták, hogy újat kell keresni. Amennyi sütnivalójuk van pedig biztosan várnak vele a holtszezonig. Hátha rámegy még egy év arra, hogy kiderüljön a jövő évi játéktervek is rosszak.

Egyébként a Bucs arra számított, hogy az edző a negyedik héten visszatér, és támogatja a csapatot. Persze amikor a személyes egészségről van szó, mindenki úgy dönt ahogy akar. Tedford pedig nem érezte magát munkára készen. Így Arroyo maradt a mélyvízbe dobva, sokunk legnagyobb bánatára. Az pedig egy dolog, hogy kivártak a negyedik hétig. De vajon mit gondoltak az ötödiken, hatodikon, hetediken stb. ? Majd csak jön?

Szerencsére most már mindenkiben realizálódott, hogy nem, nem fog. Egy szó, mint száz. A Bucs-nak új támadókoordinátort kell keresnie. Mert szerencsére az már most biztos, hogy nem Marcus Arroyo marad meg ebben a pozícióban. Aki két évvel ezelőtt mindössze még csak egy QB edző volt egy főiskolán. Maradjunk annyiban, hogy annyit is érnek a játékhívásaink. Ez viszont azt jelenti, hogy valakit kerítenünk kell, de a szóba jött nevek hallatán nem estünk hanyatt már megint.

Hisz szóba jött itt a jelenleg a Colts-nál dolgozó, de korábban már vezetőedzőként is nagyot bukott Rob Chudzinski. Ahogy szóba jött Dirk Koetter a csoport rivális Falcons jelenlegi támadó koordinátora. Vagy a két másik “offensive zseni” Marty Mornhinweg a Jets, és Brian Schottenheimer a Rams támadó koordinátorai. Gondolom láttátok idén mindkét csapatot már játszani, csak hogy képet kapjatok Tampa dicső jövőjéről. De ha mindez nem lenne még elég, Greg Olson is szóba jött, igen a Raiders-es. Gondolom, koldusok ne válogassanak alapon.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com