Kevin O’Dea “speciális rémálma”

A speciális egységünk koordinátora sem szeretne kimaradni a kollektív “csesszünk el mindent” morál tampai örömünnepéből.

Az, hogy a támadó egységünk alig halad előre, vagy hogy a legtöbb yardot nyeljük be mérkőzésenként nem elég a stábunknak! Többet akarnak! Ne legyen jó a speciális egység rúgóinak a teljesítménye sem, ha már a visszahordások nem működnek! Thigpent meg ki kell tenni, mert volt egy elég szép visszahordása legutóbb! Hallatlan szemtelenség!

Szóval hogyan lehet a rúgók teljesítményét megregulázni? Nagyon egyszerű!

Először is vegyél elő a kalapból egy nevesincs egyetemről, tavaly draftolatlanként ligába jutó kickert. Ő lenne Patrick Murray. Ha ez megvan, és a puntered, nevezetesen Michael Koenen is volt olyan pimasz, hogy az előszezon során jó teljesítményt merészelt nyújtani, azonnal hívd be az irodádba és meséld el neki, hogy az amit csinál túl jó. Ergo, máshogyan kell csinálnia! Szükséges tehát a puntolási stílusát kissé megváltoztatnia, mert a labda túl kevés időt van a levegőben. Ez nem vicc! Csapatunknál ez történt.

Ezután csak hátra kell dőlni a kisszékben és mosolygós arccal summázni az eredményt, ami a következő:

Patrick Murray 13 kísérletéből 9 jutott célba. Ez egy 69.2 %-os teljesítmény, amivel majdnem hogy utolsó. Egyedül a Detroitban bénázó, majd rövid úton kitett két kicker, Nate Freese és Alex Henery büszkélkedhet ennél rosszabb százalékkal. Egy kacsintás Lovie coach felé és mosoly.

Michael Koenen a kis eligazítás után tehát másképp puntol. Labdái több időt töltenek a levegőben, viszont ezáltal puntjainak hossza 39,7 yardra módosul, vagyis csökken, amivel totál liga utolsó. Ráadásul, amire hivatott lenne ez az egész, nevezetesen, hogy a visszahordóhoz odaérjenek speciális egységünk tagjai, valahogy nem működik, így punterünk labdáit sorra hordják vissza. Az Atlanta példának okáért legutóbb 30,3 yardot átlagolt ebből. Még egy kacsintás Lovie coach felé és egy pacsi a levegőben. Ez is megvan!

Lehet tehát örömittasan menni az 1-15-ös mérlegért, hogy sorainkba tudhassuk végre franchise irányítónkat, Marcus Mariota-t! Vagy nem is ez a cél, ugye coach? Mert mi nagyon szeretnénk azt, hogy itt jövőre se működjenek a dolgok . Mert szeretünk titeket és ezt már úgy megszoktuk! Mindenkit imádunk, de most Kevin O’Dea-t külön csókoltatjuk!

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com