Peterson szerint a váltás jót tenne mindenkinek

Adrian Peterson_92015. április 15-ig nem térhet vissza az NFL-be Adrian Peterson, de utána vajon mi lesz?

Adrian Peterson gyermekbántalmazási botránya alaposan felforgatta a Minnesota Vikings csapatának életét. Nem csak a legjobb játékosukat vesztették el, de a jövőt is nagyon nagy kétségek között kell majd megélniük.

Adrian Peterson megúszta 2 éve próbaidővel, 80 óraközmunkával és pénzbüntetéssel, de az NFL kicsit szigorúbb büntetést rótt ki rá. Már alapból 8 meccse nem játszott a Vikings-ban, felfüggesztették őt, de mivel a fizetését megkapta (kb. 7 millió $) az NFL úgy gondolta, hogy rátesz egy lapáttal és teljes szezonra elmeszeli őt. Innentől viszont már nem kap egyetlen dollárt sem a csapattól egészen addig míg vissza nem tér. De vajon visszatér-e?

Peterson interjút adott a USA Today-nek, amiben elmondta, hogy szeretne visszatérni Minnesota-ba és ott játszani, mert ott a családja és jól érzi ott magát, de ha váltania kell akkor elfogadja.

Később megemlítette, hogy szeretné újra kiépíteni kapcsolatát a fiával és soha többé nem használ ilyen fegyelmezési módszereket, mivel az elmúlt hónapokban rájött, hogy rosszat tett. Szerinte az NFL és Roger Goodell kissé túlzó intézkedést hozott további 6 hónap eltiltással. Peterson állítása szerint úgy vélték a ligánál nem volt valós a megbánás, de hangsúlyozta, hogy bocsánatot kért mindenkitől és őszintén sajnálja a történteket.

Az interjúban viszont megemlítette azt is, hogy bár kölcsönös a bizalom és szeretet a csapat és őközte, de ha váltani kell akkor ő azt is elfogadja. Sőt szerinte az tenne a legjobbat mind a csapatnak mind pedig neki ha csapatot váltana. Szerinte egy új kezdet lenne a megoldás számára.

Kíváncsian várjuk a végső döntést, melyről már most mennek a találgatások, de megtudni mindent majd csak a maga idejében fogunk.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com