Coughlin elfogadja a felelősséget

Nem a legszebb napjait éli csapatunk. Játékosaink sorozatban hetedszer szenvedtek vereséget, pedig több alkalommal is előnnyel mentek neki a második félidőnek, de nem sikerült négy negyeden át jól játszani. A Jacksonville Jaguars elleni mérkőzés után több szimpatizánsnál és szakértőnél is betelt a pohár, radikális változásokat szeretnének. Egy biztos, csapatunk vezetőedzője elismeri, hogy ő is felelős a történtekért.

"Teljes mértékben felelősséget vállalok a történtekért. Alakuljon akárhogy, a legelső ember akit elő lehet venni én vagyok." -nyilatkozta Coughlin.

Ez akár edzői karrierjének végét is jelentheti a legendás head coach-nak, azt pedig szinte bizonyosnak tartják már, hogy új vezetőedzővel vágunk neki 2015-nek. Játékosaink ugyanakkor továbbra is mellette állnak, Eli Manning elmondta, hogy nem az edző hibája az, hogy akár ő akár más elveszíti a labdát. Ugyanakkor Coughlin nem kíván a jövőjéről beszélni:

"Nem rajtam áll a dolog. Nem kívánok ebben nyilatkozni."

Akárhogy is alakul az utolsó négy mérkőzés, az offseasonban radikális változásokra számíthatunk. Szinte biztos, hogy a csapat kerete nagymértékben átalakul, de valószínűleg az edzői stábban is lesznek változások. Holnap jön majd egy írás arról, hogy melyek azon játékosaink, akiknek továbbra is lehet jövője New Yorkban.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Fotó: nydailynews.com