NFC North Power Rankings - 17.hét

Power Ranking NFCIdei utolsó előtti erősorrendjét írom most, a vereség nem jött jól.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a divízióban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Green Bay Packers (3.) -1

Ha nem is nagyon, de magabiztosan hozták a Tampa Bay elleni mérkőzést és ezzel továbbra is versenyben vannak a csoport első helyéért.

Otthon fogadják azt a Detroit Lions együttesét, akivel azonos a mérlegük és mindenképpen nyerniük kell, ha akarják az első helyet a csoportban és persze ha ki akarják hagyni a Wild Card kört.

2. Detroit Lions (5.) +3

Mindössze negyedik alkalommal szedtek össze 11 győzelmet egy szezonban, de most itt tartanak és még nincs vége. Ha nem is megalázták, de nyertek a Bears ellen legutóbb, így eggyel közelebb léptek a Wild Card kör kihagyásához.

Ehhez viszont meg kell verniük a Green Bay Packers együttesét, ami nem lesz nehéz, mivel ők is arra hajtanak, ráadásul ők a hazai pálya előnyét is élvezhetik majd a -10 fokos melegben.

3. Minnesota Vikings (24.) -2

Remekül helytálltunk volna a Miami ellen, de a védelem és a special team most nem hozta az eddig megszokottakat és hacsak 2 ponttal is de mi hagytuk el lehajtott fejjel a pályát.

Nincs már tétje a Chicago Bears elleni hazai mérkőzésnek, mely az utolsó meccsünk ebben a szezonban, de azért kötelező nyerni.

4. Chicago Bears (28.) -1

A Lions megint nyert a Chicago ellen hiába padoztatták a fél lábbal már Tennessee-ben járó Jay Cutler-t, Clausen-el sem jött össze a siker.

Idegenben a napsütötte Minnesota-ban lépnek pályára a hétvégén a Vikings vendégszeretetét élvezve. A hőmérő higanyszála felcsúszhat akár -12 fokig is, amit egy kis széllel megspékelve akár -20 foknak is lehet érezni. Ebben a kellemes időben zajlik a szezonbúcsúztató a két csapat számára.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com