Egyre kevesebb remény van Le'Veon Bell pályára lépésére

A szerdai napon még nagyon optimistán nyilatkozott Le'Veon Bell a Pittsburgh Steelers running backje a szombati pályára lépéséről azonban tegnapra eltűnt az optimizmus. Az NFL Media munkatársának, Aditi Kinkhabwala-nak a beszámolója szerint a tegnapi edzésnapon Bell egyetlen futógyakorlatot sem végzett mert nem érezte megfelelő állapotúnak a térdét.

A Steelers vezetőedzője Mike Tomlin a mai napra megszervezett egy extra edzést, hogy egy utolsó esélyt adjon Bell számára, hogy bebizonyíthassa megfelelő állapotban van. Az offensive koordinátor Todd Haley egy kicsit másként gondolkodik. Ha átmegy a mérkőzés előtti felmérőn akkor a koordinátor hajlandó lenne játszatni még annak ellenére is, hogy a héten egyetlen edzésnapon sem tudott részt venni.

A Steelers Bell tesztelése mellett már előkészíti a terepet Josh Harris számára. Harris draftolatlan szabadügynökként érkezett az idei szezonban, eddig 9 futókísérlete és 16 futott yardja van az NFL-ben. A Steelers a héten leszerződtette a Browns és a Vikings korábbi running backjét Ben Tate-et de Bell hiánya esetén Harris lesz a kezdő a Baltimore Ravens elleni mérkőzésen.

(nfl.com, Fotó: tsmplug.com)