Az egyetemi ligában folytatja a Rams támadókoordinátora

Tegnap bejelentették, hogy a csapat támadókoordinátora Brian Schottenheimer elhagyja a St. Louis Rams csapatát és a következő szezontól a Georgia Egyetem támadókoordinátora és irányító edzője lesz. Sokat sejtet, hogy nem vezetőedzőnek szerződött az egyetemi ligába. A Rams valószínűleg nem tartotta volna meg a következő szezonra még annak ellenére sem, hogy Jeff Fisher vezetőedző ragaszkodott hozzá.

Schottenheimer három éven keresztül töltötte be a Rams támadókoordinátori posztját és a pontszerzés tekintetében 21., 21. és 25. helyen végzett a csapattal. Az mondjuk igaz, hogy a csapat kezdő irányítója Sam Bradford 2013 októbere óta nem tudott pályára lépni alapszakasz mérkőzésen. Az irányítón az elmúlt másfél évben két keresztszalag helyreállító műtétet is elvégeztek.

"A karrierem és a családom szempontjából is nagyszerű lehetőség, hogy a Georgia Bulldog-nál folytathatom. Izgatott vagyok, hogy ennek az elit programnak a része lehetek amely nagyszerű hagyományokkal és edzői stábbal rendelkezik. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak ezekkel a fiatalokkal és jelentős hatást gyakorolhassak az életükre. - nyilatkozta Schottenheimer a csapatváltásról.

(nfl.com, Fotó: sbnation.com)