McKenzie Indianapolis-ban interjúztatta Pep Hamilton-t

Az edzők piacán az idei szezonban a legkeresettebbek közé tartozik az Indianapolis Colts offensive koordinátora Pep Hamilton. A támadókoordinátort már több csapat is interjúra hívta de eddig mindenkit elutasított mert csapata versenyben van a rájátszásban és minden idejét a felkészítésnek szenteli.

Ha valaki nem akar eljönni azt az "otthonában" kell felkeresni. A Raiders general managere Reggie McKenzie vasárnap Indianapolisba utazott, hogy a Cincinnati Bengals elleni Wild Card mérkőzés után elbeszélgethessen Hamilton-nal. A hírek szerint a GM nagyon elégedett volt a koordinátorral.

Hamilton két éve a Colts offensive koordinátora és nagyon jó munkát végzett a csapat támadókoordinátoraként. A fő kérdés vele kapcsolatban, hogy vajon mennyire érdekelheti egy vezetőedzői poszt hiszen el kellene hagynia egy igen produktív támadóegységet és korosztályának (egyik) legjobb irányítóját Andrew Luck-ot.

A Rooney szabály értelmében vezetőedző kereséskor interjúztatni kell legalább egy kisebbségi jelöltet is. A rossz nyelvek szerint csak erre ment ki az egész de csak ehhez nem kellett volna 3115 kilométert utaznia. Hamilton a jelek szerint az egyik fő esélyes McKenzie-nél, nagy kérdés, hogy mit akar az edző.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: justblogbaby.com)