A Browns elküldte Kyle Shanahan-t

A Cleveland Browns tegnap bejelentette, hogy egy szezon után elküldte a csapat támadókoordinátorát Kyle Shanahan-t és irányítóedzőjét Dowell Loggains-t. Első ránézésre nem sok értelme van a Browns döntésének hiszen a két edző jó munkát végzett az idei szezonban a szezon közbeni kisebb-nagyobb problémák ellenére is.

Egyes hírek szerint Johnny Manziel miatt küldték el Őket mert a vezetőség kezdőként szerette volna látni de a stáb ragaszkodott Brian Hoyer-hez. A fő mutatókban a középmezőnyhöz tartozott a támadóegység, azonban a legnagyobb problémájuk az volt, hogy a lehetőségeiket csak nagyon nehezen tudták pontokra váltani.

A csapatrész rengeteget fejlődött a tavalyi szezonhoz képest, az utolsó fordulókig playoff esélyeik voltak pedig a legeredményesebb játékosuk, az elkapó Josh Gordon szinte az egész szezont a partvonal mellett töltötte az eltiltásai miatt.

A csapatnak most olyan támadókoordinátort és irányítóedzőt kell találnia akinek sikerülhet a következő hónapokban a játékszisztémájukhoz igazítania Johnny Futball stílusát. Ez Shanahan-éknek nem sikerült az utolsó hat hónapban, kíváncsi leszek rá, hogy ki fog sikerrel járni.

(nfl.com, Fotó: clevelandbrowns.com, )