Trent Richardson személyes okok miatt nem utazott el Foxborough-ba

Trent Richardson a padon töltötte a múlt heti Denver Broncos elleni Főcsoport elődöntőt és a hét közepén kijelentette, hogy ez a jövőben nem fog megismétlődni. Mára azonban kiderült, hogy nem lett igaza az Indianapolis Colts running backjének ugyanis személyes okok miatt nem utazott el Foxborough-ba így biztosan nem fog pályára lépni az esti New England Patriots elleni mérkőzésen.

A beszámolókban csak személyes okokra hivatkoznak így nem lehet tudni, hogy pontosan milyen ok miatt hagyja ki Richardson a szezon legfontosabb mérkőzését. A korábbi elsőkörös futó elég pocsék szezont futott és a rájátszásban már nem is számítottak rá. Legutóbb inaktív volt és egy héttel korábban a Wild Card fordulóban csak egyetlen snapnél lépett pályára. Valószínűleg eddig tartott a futó Colts-os pályafutása.

Richardson mellett az offensive tackle Xavier Nixon is kihagyja a Patriots elleni mérkőzést. A támadófalember lekéste a csapat repülőgépét és hivatalos listán már jelezték, hogy kihagyja az esti mérkőzést. A távolléte nem jelenthet nagy problémát a Colts számára hiszen csak 4 mérkőzésen lépett pályára az idei szezonban.

(nfl.com, Fotó: www.theconcussion.com)